ORGANOGRAM JUMP N JOY

Ons bestuur

Didier Cope: Voorzitter

Ivan Peeters: Secretaris

Ann Janssens: Penningmeester

An Van Eycken: Bestuurslid

Contactgegevens van het bestuur vind je hier.

De API

Vanaf dit jaar zal je binnen Jump ‘n Joy bij een API terecht kunnen.  

Wat is dit?

De Aanspreekpersoon Integriteit (API) is de persoon die je kan contacteren binnen Jump 'n Joy indien er sprake is van een integriteitsschending. Dat omvat elke vorm van lichamelijk, moreel, seksueel of psychisch gedrag waarvan jij vindt dat het over jouw of iemand anders zijn/haar grens gaat.

Wie kan er terecht bij de API?

Leden, leiding, ouders, vrijwilligers, oud-leiding: iedereen die op een bepaalde manier betrokken is bij onze club kan haar contacteren. Je hoeft zelf geen slachtoffer of getuige van bepaald gedrag te zijn. Je mag ook contact opnemen wanneer je een vermoeden of een slecht gevoel hebt.

Wat doet de API?

Ze gaat aan de slag met wat je haar vertelt. Elke melding wordt serieus genomen. Ze luistert naar je verhaal en probeert de situatie in te schatten. Indien nodig kijkt de API samen met jou hoe de situatie het beste aangepakt kan worden en verwijst je eventueel door naar andere organisaties. Dit gebeurt altijd in overleg met degene die de melding doet. 

Heb jij iets te melden? Heb je nood aan een gesprek? Neem dan contact op met onze API, Ans via ans@jumpnjoy.be.

Het SCT

SCT, het SportCoördinatieTeam, van J’nJ staat in voor de dagelijkse leiding en organisatie van de trainingen en activiteiten binnen onze club. We zijn een aanspreekpunt voor alle skippers en ouders. We dragen de eindverantwoordelijkheid over de trainingen en evenementen. Zit je dus met vragen, bedenkingen, problemen,…  over de trainingen, uurroosters, Jumpodium, kampen, seizoensevent, …  dan kan je steeds bij iemand van ons terecht. Je kan een mailtje sturen naar sct@jumpnjoy.be en dan beantwoorden wij al jullie vragen met veel plezier. :-)

Daarnaast ondersteunen wij ook onze leidingsploeg. We geven hen de kans om te groeien in het leiding-zijn door initiatorcursussen, jaarlijkse bijscholingen en ons eigen coach coaching-systeem aan te bieden. We staan hen bij als ze met vragen zitten of als er zich probleempjes voor doen.

Verder vervullen we ook nog enkele administratieve taken zoals het opstellen van de uurrooster, vergaderen met leiding en bestuur, de website up to date houden, brieven opstellen, ...

Kortom, wij proberen als SCT voor zo veel mogelijk JOY te zorgen zowel voor onze skippers, ouders als onze leiding! En samen met ons ervaren bestuur streven we er naar om zo onze club zo kwalitatief mogelijk draaiende te houden.

We wensen jullie een spetterend springjaar,

JUMP FOR JOY en tot binnenkort! 

Lieve groetjes,
Klaas, Naomi, Kyra en Inne

De Ouderraad

Wij zijn een groep van enkele enthousiaste ouders die zich op verschillende zaken wil toeleggen:

  • Hulp en organisatie van evenementen zoals Azaleaslag, Suikerenzondag, Jumpodium, ...
  • Ondersteuning van leiding met woord en daad
  • Aanspreekpunt voor ouders

Lijkt het iets voor jou? Of ben je liever een 'losse medewerker'?

Laat het gerust weten via leiding, bestuur of ouderraadlid, of via mail naar patvanmechelen@scarlet.be

Graag tot binnenkort!

Groetjes van Pat, Veerle, Ingrid, Hueges, Didier en Ivan

De Leiding

Contactgegevens van onze leiding vind je hier.

Amber

Ans

Arina

Fleur

Hanna

Inne

Jana

Janne

Jidske

Kato

Kitty

Lies

Liese

Lisa

Lotte

Maïté

Margo

Marie

Noor

Renske

Sien

Yolien