Rope skipping - kampen

Zomerkamp PELT
Dit jaar organiseren we voor de 13e keer een rope skippingkamp voor al onze leden. Dit is een intern kamp dat gegeven wordt door J’nJ lesgevers. De kinderen krijgen een hele week rope skipping, aangevuld met toffe nevenactiviteiten zoals: dorpsspel, filmavond, koken, knutselen, bosspel, zwemuitstap... 
Doelgroep:
-  ALLE recreanten van J’nJ
-  ALLE (pré)wedstrijdskippers van J’nJ
-  ALLE geïnteresseerde kinderen van 5 jaar tot 16 jaar (ook niet JnJ-leden zijn welkom!)
 
Ons Zomerkamp gaat dit jaar, zoals de voorbije 3 edities, opnieuw door in Neerpelt. We verwachten jullie op zondagnamiddag 12 juli en op zaterdagvoormiddag 18 juli 2020 sluiten we ons kamp af.   
              
Rope-fun kamp LINT
Een kampje zonder overnachting voor alle kinderen die heel wat FUN willen beleven tijdens de vakantie. 
De week zal voornamelijk gevuld zijn met rope skipping maar ook met veel FUN-activiteiten zoals balsporten, parkspelen, knutselactiviteiten, een uitstap, … wat voor de nodige afwisseling zal zorgen. Op het einde van de week zal er ook toegewerkt worden naar een toonmoment voor de ouders.
Het initiatiekamp vindt plaats van 6-10 juli 2020, telkens van 9.00-16.00 u. 
Doelgroep:
-      ALLE Recreanten & hun vriendjes.
-      !Ook niet J’nJ- leden zijn welkom.
 
Gevorderdenkamp LINT
Voor alle wedstrijdspringers en gevorderdenspringers is dit een kamp op maat. Een lesgever van internationaal topniveau komt jullie coole, nieuwe trucks aanleren. Dit intern kamp gaat door in de sporthal van de Witte Merel.
 
Doelgroep:
-      préwedstrijd
-      beloften
-      15+'ers
-      gevorderden
 
Initiatiekamp KONTICH
Dit extern kamp gaat door in de sporthal in Kontich en is vooral bedoeld voor beginnende springers met weinig of geen rope skippingervaring. Rope skipping wordt gegeven door J’nJ lesgevers, er wordt ook nog omni-sport gegeven door andere lesgevers. Verdere informatie vindt u bij de Sportdienst van Kontich.
Doelgroep:
-      alle geïnteresseerde, beginnende skippers