Jump 'n Joy @ Suikerenzondag

Op zondag 25 september vindt Suikeren Zondag plaats, een volksfeest in Lint. Ook J'nJ zal van de partij zijn. Kom ons zeker eens bezoeken, vanaf 14.00 uur. Ook dit jaar zullen jullie J'nJ weer kunnen terug vinden tussen de Diamantstraat en de verkeersdrempel, aan apotheek Smeets. 

Kom mee het Lints rope skipping-record springen en maak kans om enkele toffe prijzen te winnen met onze tombola. 

Verder zullen er geregeld allerlei leuke optredens te zien zijn! Kom zeker eens langs. 

http://www.suikerenzondag.be/ 

Via bovenstaande link vindt u meer informatie over suikeren zondag.  

Toch nog vragen i.v.m. Jump 'n Joy @ suikeren zondag? Stuur een mailtje naar louise.lauwerens@hotmail.com

Het is weeral voorbij... Suikerenzondag 2015

Zondag 20 september 2015 beloofde voor de Lintse bevolking weer een topdag te worden: het was namelijk weer tijd voor suikeren zondag! Suikeren zondag kon alvast niet beter beginnen door aanwezigheid van de zon. Jump ‘n Joy kon dan weer rekenen op de aanwezigheid van heel wat helpers, bestuursleden en leiding. Waarvoor dank!!! Voor de eerste keer was ook onze Rikki aanwezig in hoogsteigen persoon. Rikki zal ook op volgende Jump ‘n Joy evenementen regelmatig langskomen!

We daagden de leden van Jump ‘n Joy én de bevolking van Lint uit om zoveel mogelijk keer te komen springen in één van onze single rope touwen. In totaal werden er maar liefst 28 424 sprongen geteld door de deskundige tellers van Jump ‘n Joy. Iedereen die deelnam aan het Lints record mocht deelnemen aan onze tombola waardoor ze kans maakten op enkele coole prijzen zoals een springtouw, drinkenbus of dvd!

Een speciale vermelding voor Renske Bax is ook wel op z’n plaats: met haar 2645 sprongen sprong zij een persoonlijk record en won ze daardoor onze hoofdprijs (een lekkere Rikki-taart).

Hopelijk zijn jullie volgend jaar weer massaal van de partij om het Lints record te verbreken! Volgend jaar gaan we voor 30 000 sprongen!