Azaleaslag 2023

Op zondag 26 februari gaan we met z’n allen weer azalea’s verkopen. Zorg maar dat alle oma’s, opa’s en vriendjes in Lint thuis zijn zodat ze “smelten” voor onze guitige glimlachjes en ze een mooi bloemetje willen kopen. We halen de lente in huis! Jullie aanwezigheid kan je doorgeven via het aanwezigheidsformulier

Met de opbrengst zorgen we er onder andere voor dat we nieuwe touwen, chronometers,… voor de trainingen kunnen aankopen, als ook dat we andere fijne dingen voor jullie kunnen realiseren, zoals ons Jumpodium. 

We werken ook dit jaar weer met een voorverkoop, wat betekent dat je vanaf nu al azalea’s kan verkopen, bijvoorbeeld aan je familie, buren, vrienden, juf of meester op school...

  • De voorverkoop gebeurt nog steeds met onze gebruikelijke verkoopstrookjes.
  • Wanneer je je verkochte azalea's wil bestellen, gebruik je het bestelformulier om je bestelling door te geven aan de club (je moet dus GEEN enveloppe afgeven met al je bestellingen en de verzamelde centjes).
  • Betaling gebeurt via overschrijving op het rekeningnummer van Jump 'n Joy of door rechtstreeks te betalen via Payconiq.
  • De op voorhand verkochte azalea’s kunnen de dag zelf door jou opgehaald worden in Mater Christi. Daarna breng je zelf de azalea’s naar de kopers.

Opnieuw zijn er weer 3 geweldige prijzen te winnen met onze azaleaslag! De skipper die de meeste azalea’s in voorverkoop verkoopt, zal een eerste prijs krijgen. De tweede en derde prijs worden uitgereikt op onze azaleaslag zelf, want zoals de afgelopen jaren gaan die naar de recreanten- en wedstrijdgroep die procentueel het best vertegenwoordigd zijn op onze deur-aan-deur verkoop.