J'nJ de wereld rond!

Op zondag 10 mei 2020 trekt J'nJ de wereld rond!

Van Afrika tot in Amerika en veel verder brengt Jump ’n Joy je tijdens ons JUMPODIUM! Trek met ons mee de wereld rond en maak kennis met de verschillende culturen die ons op één of andere manier verbinden.

Zoals elke keer staat er een spetterende show op het programma. Stip dus alvast zondag 10 mei 2020 aan in je agenda want dan maak jij samen met ons een wereldreis!

Alle skippers laten het beste van zichzelf zien in een grote show die zal doorgaan in OC De Witte Merel te Lint.

Onze show gaat van start om 14.00 u, de deuren openen om 13.30 u zodat je je genummerde zitje tijdig kan opzoeken.

Ticketverkoop

Hoe gaat de ticketverkoop in zijn werk?

Een inkomkaart kost €10.

STAP 1: Om elke skipper de kans te geven om iemand uit te nodigen, voorzien we voor elke skipper die deelneemt sowieso 2 plaatsen die je online moet reserveren, op de volgende link. Indien gereserveerd, zijn deze plaatsen tijdelijk voorbehouden. Neem je deze plaatsen niet in, dan komen deze kaarten vrij voor andere gegadigden. Deze reservatie moet gebeuren voor zaterdag 29 februari, op die dag sluiten wij de lijst af.

STAP 2: Kom langs op zaterdag 21 maart tussen 10 en 12 u OF zaterdag 28 maart , tussen 10 en 11 u, in ‘De Witte Merel’. Hier kan je jouw genummerde plaatsen kiezen voor je 2 voorbehouden inkomkaarten. Indien er nog kaarten over zijn, kunnen er extra plekjes aangekocht worden. De inkomkaarten worden ter plaatse meegegeven en cash betaald.

Gereserveerde kaarten die niet worden afgehaald, worden na 28 maart vrij gegeven voor ander publiek. 

Verwachtingen deelnemender skippers

Dat je deelneemt aan dit unieke ropeskipping-evenement! Je oefent samen met je groep een tof nummer in. Zaterdagavond 9 mei OF zondagvoormiddag 10 mei verwachten we jou voor de generale repetitie. Het juist uur wordt nog medegedeeld. In de namiddag ben je om 13.30 u aanwezig om je klaar te maken voor de show.

Generale repetitie

De generale repetitie gaat door op zaterdagavond 9 mei OF zondevoormiddag 10 mei in ‘De witte merel’. Het juiste uur voor elke groep/nummer wordt nog meegedeeld door de leiding en vind je ook binnenkort op onze website.

Als skipper ben je minstens tien minuten op voorhand aanwezig voor de generale repetitie van jouw nummer.

Ouders worden niet toegelaten in de zaal of in de kleedkamers. De skippers gaan zelf naar de kleedkamer waar de leiding hen opwacht.

Optreden zelf

Onze show gaat van start om 14.00 u, de deuren openen om 13.30 u. De skippers zijn ten laatste om 13.30 u aanwezig in de zaal.

Ouders zijn niet toegelaten in de kleedkamers.