Oei ik groei...

Op zondag 22 april 2018 zijn de skippers van onze club dé ster tijdens ons Jumpodium!  Het Jumpodium gaat dit jaar opnieuw door in het ontmoetingscentrum ‘De Witte Merel' te Lint. J'nJ blaast dit jaar 10 kaarsjes uit, dubbel feest dus!

Elke groep laat tijdens een fantastische show haar beste rope skipping-trucks zien. Het centrale thema is 'OEI ik groei'. Omdat het ons 10de jaar J'nJ is gaan we terug in de tijd en blikken we terug op elk levensjaar. Van de eerste schooldag tot de eerste fuif, alles komt aan bod. 

Elke groep laat het beste van zichzelf zien in een grote show die zal doorgaan in OC De Witte Merel te Lint. 

 

Onze show gaat van start om 15u30u, de deuren openen om 15u zodat je je genummerde zitje tijdig kan opzoeken.  Het einde is voorzien rond 17u waarna je nog iets kan drinken aan de bar.  

Ticketverkoop

Hoe gaat de ticketverkoop in zijn werk?

Een inkomkaart kost €10, -12-jarigen betalen €5.

STAP 1: Om elke skipper de kans te geven om iemand uit te nodigen, voorzien we voor elke skipper die deelneemt sowieso 2 plaatsen die je online moet reserveren, op de volgende link. Indien gereserveerd, zijn deze plaatsen tijdelijk voorbehouden. Neem je deze plaatsen niet in, dan komen deze kaarten vrij voor andere gegadigden. Deze reservatie moet gebeuren voor zondag 25 februari, op die dag sluiten wij de lijst af.

STAP 2: Kom langs op zaterdag 3 en 10 maart , tussen 10 en 12 u, in ‘De Witte Merel’. Hier kan je jouw genummerde plaatsen kiezen voor je 2 voorbehouden inkomkaarten. Indien er nog kaarten over zijn, kunnen er extra plekjes aangekocht worden. De inkomkaarten worden ter plaatse meegegeven en cash betaald.

Gereserveerde kaarten die niet worden afgehaald, worden na 10 maart vrij gegeven voor ander publiek.

 

Verwachtingen deelnemender skippers

Dat je deelneemt aan dit unieke ropeskipping-evenement! Je oefent samen met je groep een tof nummer in. Zondag 22 april 2018 verwachten we jou in de voormiddag voor de generale repetitie. Het juist uur wordt nog meegedeeld. In de namiddag ben je om 15u aanwezig om je klaar te maken voor de show.

Generale repetitie

De generale repetitie gaat door op zondag 22 april in ‘De witte merel’. Het juiste uur voor elke groep/nummer wordt nog meegedeeld door de leiding en vind je ook binnenkort op onze website.

Als skipper ben je minstens tien minuten op voorhand aanwezig voor de generale repetitie van jouw nummer.

Ouders worden niet toegelaten in de zaal of in de kleedkamers. De skippers gaan zelf naar de kleedkamer waar de leiding hen opwacht.

Optreden zelf

Onze show gaat van start om 15u30, de deuren openen om 15u. De skippers zijn ten laatste om 15u aanwezig in de zaal.

Ouders zijn niet toegelaten in de kleedkamers. 

Einde is voorzien rond 17u, waar we iedereen uitnodigen voor en dranken aan onze bar.